Wij stellen u voor...

De complete organisatie van Jong Minder Jong wordt gedaan door vrijwilligers die achter het doel van Jong Minder Jong staan. Verbinding leggen tussen jongeren en ouderen voor meer respect en samenwerking. 
Hieronder maakt u kennis met de organisatie.

Organisatie

Ronald van den Ende is de drijvende kracht achter het succes van Jong Minder Jong in 2013. Ronald is in 2011 betrokken geweest als artiest tijdens de schow van Jong Minder Jong.
Daarna wilde hij meer voor jong en oud betekenen en kwam verder in contact met de organiserende partij. Hij kwam bij deze partij vragen of er een vervolg gegeven kon worden aan Jong Minder Jong.  

Dit kon en sindsdien is Ronald projectleider van het 'Event of the year" Jong Minder Jong. 
Ronald is onder andere verantwoordelijk geweest voor de spectaculaire theatershow waarbij er een brug geslagen werd tussen Jong en Minder Jong en de spectaculaire (internationale) artiesten die aanwezig waren tijdens de show.
Meer informatie over Ronald van den Ende vind u op www.ronaldvandenende.nlSaskia Pielanen is vanaf het begin al betrokken bij het event als organiserende duizendpoot. Saskia weet als geen ander hoe Jong Minder Jong in elkaar zit en wat de visie is achter het groeiende, unieke en bijzondere event. Saskia was in 2013 veel betrokken bij Jong Minder Jong als organisator van het 'Old School Netwerk CafĂ©' en de theatershow. 
 

Voor de Jong Minder Jong editie van 2013 hebben ook Yvonne Linssen & Gea Klercq in de organisatie gezeten van dit unieke ontmoetingsevent.